Carl Lucas

27.02.2014 14:51

Carl Lucas

  • Při loupení banky se zde objeví dva policisté a nastávají komplikace. Lucas říká komplicům, že je třeba jít, ale oni odmítají. Proto Lucas zasahuje, což má za následek smrt jednoho policisty. Po dlouhé honičce je nakonec chycen policisty a poslán do věznice Terminal Island. Markus se obává, že ho Lucas udá, proto plánuje jak se ho zbavit. 
 
 
  • Ve věznici se pořádají Zápasy smrti, kde jsou proti sobě dva nebezpeční vězni. Po nízké sledovanosti nastupuje nová soutěž "závody smrti", do kterých je vybrán i Lucas. Ve věznici se ho snažil Big Bill zabít, ale to se mu nepovedlo. Lucas dostane jako spolujezdkyni Katrinu Banks, do které se později zamiluje. Markus vidí Lukase v televizi na závodech smrti a ví, že je jen otázkou času, než ho práskne. Ten zvyšuje tlak na své muže a dá jim prémii 1 milion amerických dolarů na jeho hlavu. 

 

  • V průběhu závodu si Lucas všimne, že závodník 14K se ho jako jediný nesnaží zabít. 14k je po bouračce bezmocný a Xander se ho chystá zabít. Lucas kolem nich projede, ale rozhodne se vrátit a zachránit 14k. Ten je mu za to zavázán. Následně si Lucas všimne, že je jeho auto díky September bez funkčních zbraní a bez možností na obranu. Když na ně Big Bill zaútočí, tak Katrina opustí vozidlo. Následně po něm Bill vystřelí raketu a Lucas havaruje. Auto začne hořet a Lucas je uvězněn. Plameny mu spalují kůži, podaří se ho však zachránit. 
  • Má rozsáhlé jizvy na obličeji a na těle. September ho poté přesvědčuje, aby si nasadil masku a jezdil pod jménem Frankenstein. Mezitím posílá 14k Triady zabít Markuse Kanea. Když začne další závod, tak Frankenstein zabije svým vozem September a film končí.

Kontakt

Death Race Wiki 722043838 golem987@gmail.com